hoogbegaafd op het werk

thema | communiceren & samenwerken

Deze workshop is bedoeld voor creatieve, sensitieve, snel denkende en betrokken hoogbegaafde professionals met een missie. Die zich bewust willen worden van  eigen patronen en thema’s in de communicatie en samenwerking met anderen, wat het van henzelf vraagt om daar verandering in aan te brengen en welke eerste stappen je daarvoor kan gaan zetten. Die daar persoonlijk en professioneel leiderschap in willen ontwikkelen.

programma

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, dan blijf je eenvoudig op de hoogte van de laatste updates, workshops blogs en andere ontwikkelingen. 

Ontdek tijdens deze ochtend:

  • waar jij – altijd weer? - tegenaan loopt in de communicatie en samenwerking met anderen en wat je daarin zelf kan veranderen

  • wat kenmerkend is voor jouw manier van communiceren en samenwerken

  • van waaruit jij verbinding maakt met de ander en hoe je die verbinding vervolgens onderhoudt

  • wat jij belangrijk vindt in de communicatie met jouw collega’s en/of leidinggevenden

  • welke normen en waarden daar voor jou onder liggen

praktische informatie

Data

De workshop vindt plaats op vrijdag 15 maart 2019 van 9.00 - 13.00 uur.

Locatie

Bernharstraat 51, Delden

Kosten

De investering voor deze workshop bedraagt 125,00 euro per persoon, inclusief koffie, thee en materialen (bedrag exclusief btw).

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deze workshop door een berichtje met in ieder geval jouw contactgegevens te sturen naar info@stapsteencoaching.nl. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail en praktische informatie over de bijeenkomst.

Deze workshop vindt plaats rondom de landelijke Week van de Hoogbegaafdheid. Voor meer activiteiten voor volwassenen, ouders en kinderen zie www.weekvandehoogbegaafdheid.nl

Week van de Hoogbegaafdheid-logo-2019.pn