Loopbaanontwikkeling-website (1).png

coaching |  loopbaanontwikkeling

Professionele begeleiding bij vragen over ontwikkeling en stappen voor jou & jouw loopbaan. Ben je op zoek bent naar werk dat (nog) beter aansluit bij jouw talenten, passies en drijfveren. Vind je het tijd worden om zelf een andere stap te zetten? Ben je als gevolg van een reorganisatie op zoek naar een andere functie?

Werkwijze

“Your profession is not

what brings home your weekly paycheck,

your profession is

what you’re put here on earth to do,

with such passion and

such intensity

that it becomes spiritual in calling.

-

Vincent van Gogh

 

Voor wie

Of je nu net begint met werken of bezig bent met een betekenisvolle invulling van een misschien wel laatste fase. Het draait erom om jouw inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kan te vergroten. Wat drijft je en geeft je energie, wat houdt je juist tegen? Wat betekent werk voor jou? En wat zou je in deze fase van jouw leven en loopbaan met werk willen bijdragen aan een ander, jouw omgeving, de samenleving? Welke concrete keuzes zou je op basis hiervan willen maken en welke stappen horen daarbij? Wat vraagt het van jou om in beweging te komen?

ervaringen coachees

"Ik ben dankbaar dat ik mijzelf gegund heb mijn loopbaanvragen met Suzanne te delen. Tijdens de sessies in haar sfeervolle Schoppe heb ik haar als een betrokken, professionele en prettige coach ervaren.

Doordat Suzanne mijzelf liet verwoorden wat ik van haar verwachtte in een gesprek en op welke vragen ìk graag antwoord zou willen, was het ècht mijn proces. Terwijl zij als een gids met me meeliep, de juiste vragen stelde en me bewust maakte, heb ik zèlf zaken helder gekregen en kunnen verwoorden.

Verhelderend, Waardevol, Groei zijn de 3 woorden die voor mijn passen bij dit coachtraject." - Anneke

"Het traject met Suzanne heb ik ervaren als hands-on, spannend in het begin maar een kadootje aan het eind. Suzanne heeft echt naar mij gekeken, het traject aangepast op mijn leervragen en tempo en de ruimte gepakt om te spiegelen, mee te leven en op de juiste momenten ideeën en tips aan te reiken." - Anita (39)

In het eerste gesprek brengen we zo concreet mogelijk in kaart welke loopbaanvraag er voor nu speelt. Aan de hand van dit gesprek maak ik voor jou en eventuele opdrachtgever een concept offerte voor het vervolg van het traject. Het is belangrijk dat je jezelf en jouw vragen en doelen daarin helemaal herkent. De lengte van een coachingstraject varieert van een aantal ‘losse’ gesprekken tot een uitgebreider traject van 7-10 gesprekken, verspreid over 6 tot 9 maanden. Het maken van reflectieverslagen, specifieke oefeningen en (biografische) opdrachten is onderdeel van het traject.

tarieven

Zakelijk tarief: 125,00 euro per uur excl. btw.

Particulier tarief: 100,00 euro per uur incl. btw.

*Een coachsessie duurt ca. 1,5 uur.

informatie & afspraak

Wil je meer informatie om te kijken of een coachtraject nu iets voor jou is of een afspraak maken, dan kan je me telefonisch bereiken op (06) 81 95 85 86 of een bericht sturen naar suzanne.remmers@stapsteencoaching.nl

Stapsteen Coaching | Loopbaancoaching