ODC -website-kleur.png

ODC-Meting

Het Odin Development Compass (ODC) brengt met een helder en eenvoudig onderzoek (maximaal 15 minuten) op een onverwachte manier jouw potentieel diepgaand in kaart. Je krijgt een beeld van de vaardigheden en talenten die je al ontwikkeld hebt én van jouw nog niet ontwikkelde potentieel. Daarmee krijg je de sleutel in handen die voor jou de deur opent naar doel- en ontwikkelingsgericht leven en werken met bezieling en plezier.

Het ODC doet zowel een beroep op jouw bewuste als op jouw onbewuste zelfkennis. Door deze twee te combineren krijg je onder andere een unieke kijk op:

  • Jouw natuurlijke drijfveren en daarbij horende competenties die je al krachtig hebt ontwikkeld of die nog sluimeren (je natuurlijke en potentiële kracht);

  • De drijfveren en competenties waar je van nature niet toe geneigd bent, maar die je wel hebt aangeleerd. Omdat je die nodig had thuis, op school of op jouw werk (je kwetsbare kracht). Het zijn vaak ook de schaduwzijden van deze competenties die je energie kosten en het ontwikkelen van je natuurlijke talenten nog blokkeren. En dat kan leiden tot o.a. spanningsklachten en burn-out / bore-out verschijnselen.

  • Talenten en vaardigheden waar je van nature geen aanleg voor hebt en die je ook in de praktijk niet hebt ontwikkeld (onbekende vaardigheden).

  • Terugkerende onderliggende patronen in jouw manier van omgaan met mensen en situaties.

voor wie

Het ODC is een krachtig instrument om te gebruiken bij de start van een coachingstraject. Of het nu gaat om talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling of jouw persoonlijke ontwikkeling. Het ODC geeft je snel en diepgaand inzicht in jouzelf en helpt je om keuzes te maken en richting te geven aan je leven en werken. 

In deze flyer kan je meer informatie vinden over de ODC-meting

Jouw kompas

"Opportunities to find

deeper powers

within ourselves

come when life seems

most challenging."

-

Joseph Campbell

 

Werkwijze

De ODC-meting is een heldere en 'eenvoudige' online vragenlijst van 10-15 minuten. Je kunt de meting doen op je computer, laptop of tablet. 

De ODC-meting laat vervolgens zien welke onbewuste drijfveren, krachten en talenten je van nature hebt. De rapportage die hieruit voortvloeit ontvang je tijdens de terugkoppeling en bespreking van jouw meting.

tarieven

Zakelijk tarief: 225,00 euro exclusief btw.

Particulier tarief: 225,00 euro inclusief btw.

*De kosten voor de ODC-Meting zijn inclusief meting, expertprofiel en drijfverenrapportage.

*De ODC-meting vraagt een zorgvuldige terugkoppeling en tijd voor bewustwording en ervaring van de doorwerking. Daarom is de ODC-meting bij mij niet afzonderlijk te verkrijgen, maar altijd onderdeel van een traject. 

informatie & afspraak

Wil je meer informatie om te kijken of een ODC-Meting nu iets voor jou is of een afspraak maken, dan kan je me telefonisch bereiken op (06) 81 95 85 86 of een bericht sturen naar suzanne.remmers@stapsteencoaching.nl.