"Hart voor jouw verhaal"

Persoonlijk en...

Ik ben Suzanne Remmers, getrouwd met Hilco en moeder van Nynke (13) en Marc (11). Samen genieten we volop van het wonen in de rust, groene ruimte en kleinschaligheid van Delden.

 

In mijn vrije tijd verken ik graag de velden en bossen rondom het Twickel, meestal wandelend. Ook hardlopend, maar dat nog iets minder vaak dan ik echt zou willen.

Ik raak geïnspireerd door prachtige verhalen in boeken, liedjes, beelden, schilderijen over mensen en hun ontwikkeling. De manier waarop mensen zich uitdrukken in taal, muziek en kunst boeit me en maakt me altijd weer nieuwsgierig naar die ene unieke mens en zijn verhaal.

"The good life is a process,

not a state of being.

It is a direction

not a destination"

Carl Rogers

In 2012, na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote gemeente in het oosten van het land, vroeg ik me steeds vaker en toen ook hardop af of ik nog wel dat deed waar ik ook de komende jaren blij van zou worden en me voldoening zou geven.

 

Tijd om stil te staan bij wat mij inspireerde en dreef, wat ik eigenlijk zou willen doen en wie ik nou echt was. Vragen die me leidden op een prachtige – en eerlijk is eerlijk soms ook confronterende en spannende – innerlijke ontdekkingstocht. Daar vond ik voor mij belangrijke waarden terug als ruimte, creativiteit, kracht en kwetsbaarheid, liefde, verbondenheid, leren en ontwikkelen, heelheid. En de innerlijk drive en wens om vandaaruit mensen te begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

...professioneel

Om de eerste stappen op weg naar het realiseren van deze wens te volgen, heb ik van 2012-2014 de opleiding tot coach-practioner gevolgd bij de Coaching Academy International. Deelnemen aan de Route naar Vakmanschap, een meerjarige opleiding tot senior-practioner was voor mij een logische vervolgstap die ik in juni 2018 heb afgerond.

 

De afgelopen twee jaar heb ik me nog meer verdiept in het Jungiaans Coachen en heb daarvoor de opleiding Jungiaanse Fundering 1 en 2 gevolgd. Ook het kunnen afnemen en coachen met de ODC-meting hoort daarbij. 

Verder heb ik een specialisatie loopbaancoaching bij de Alba-academie gevolgd en heb ik in 2015 deelgenomen aan de 2-daagse Masterclass voor Coaches & Counselors die met hoogbegaafden werken.

En natuurlijk ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).

 

Daarnaast ben ik enthousiaste medeorganisator van het nieuwe HB-Café in Enschede (een activiteit van het IHBV).

 

De ervaring die ik van 2000-2016 heb opgedaan als projectleider, procesregisseur, organisatieadviseur, bestuursadviseur en interne coach in een grote gemeentelijke organisatie hebben me inzicht gegeven hoe verschillend mensen omgaan met veranderingen, samenwerking en communicatie, eigenaarschap en leiderschap en de betekenis die werk voor iemand heeft. Een schat aan kennis en ervaring die ik dankbaar meeneem in deze fase van mijn werkende leven als coach en zzp-er.

stapsteen coaching
Contact
nieuwsbrief
diensten

© 2019 by Stapsteen Coaching. Proudly created with Wix.com; Foto's interieur door Marloes Hemmelder Fotografie

Stapsteen Coaching

Bernhardstraat 51

7491 EA DELDEN

M: 06 - 81 95 85 86

E: info@stapsteencoaching.nl

KvK: 59360240

Btw-id: NL001380111B21

Begeleiding van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring