Persoonlijke ontwikkeling-website-kleur.

Coaching | persoonlijke ontwikkeling

Je loopt steeds weer tegen dezelfde voor jou lastige situaties en mensen aan op je werk. Je voelt je eigenlijk al te lang druk, onrustig en gespannen. Of je hebt zo’n onbestemd of intuïtief gevoel dat er iets niet meer helemaal klopt in wie je bent of wat je doet. Natuurlijk wil je daar van af, je wilt het anders, maar wat en hoe dan? Coaching biedt je professionele begeleiding bij jouw persoonlijke leer- en ontwikkelproces hierin. Zodat je weer met meer plezier en energie een voor jou unieke en betekenisvolle invulling kan geven aan werk en leven.

"It is by going down

into the abyss

that we recover

the treasures of life.

Where you stumble,

there lies

your treasure."

-

Joseph Campbell

 

visie & uitgangspunten

Ik daag je uit en ondersteun je bij jouw ontdekkingstocht om inzicht te krijgen in wat er precies voor jou speelt, wat dat voor jou betekent, concrete keuzes te maken en daar jouw eigen verantwoordelijkheid voor te nemen. Ik luister daarbij met volle aandacht naar jouw persoonlijke verhaal, vraag vanuit een open, empathische en betrokken houding kritisch door en houd – soms een confronterende – spiegel voor. Daarbij heb ik er het volste vertrouwen in dat je zelf de antwoorden op jouw eigen (levens)vragen bij je draagt. Belangrijke waarden voor mij in het coachen zijn vertrouwen, gelijkwaardigheid, ruimte, rust, verbinding, creativiteit, heelheid en persoonlijke groei & ontwikkeling.

Voor wie

Professionals. Met thema’s als perfectionisme, onzekerheid en innerlijke criticus; goede resultaten en waardering ≠ plezier en voldoening; balans zingeving-werk-gezin; denken en intuïtie; mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten; kracht en kwetsbaarheid; hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid op het werk.

Hoogbegaafde volwassenen. Met thema’s als herkennen en waarderen; samenwerking en communicatie; perfectionisme en faalangst; vrijheid, grenzen en aanpassen; denken, voelen en willen; hoogsensitiviteit en intensiteit.

Werkwijze

In het eerste verkennende gesprek kijken we naar wat er voor jou speelt en wat je zou willen realiseren met het coachtraject. Vervolgens maak ik aan de hand van dit gesprek voor jou en de eventuele opdrachtgever een concept offerte / voorstel voor het vervolg. Het is belangrijk dat je jezelf en jouw vragen en doelen daarin helemaal herkent. De lengte van een coachingstraject varieert van een aantal ‘losse’ gesprekken tot een uitgebreider traject van 7-10 gesprekken verspreid over 3 tot 9 maanden. Het maken van reflectieverslagen en opdrachten is onderdeel van het traject.

tarieven

Zakelijk tarief: 125,00 euro per uur excl. btw.

Particulier tarief: 100,00 euro per uur incl. btw.

*Een coachsessie duurt ca. 1,5 uur.

informatie & afspraak

Wil je meer informatie om te kijken of een coachtraject nu iets voor jou is of een afspraak maken, dan kan je me telefonisch bereiken op (06) 81 95 85 86 of een bericht sturen naar suzanne.remmers@stapsteencoaching.nl.

Stapsteen Coaching | Stapsteen Coaching | Persoonlijke Coaching
ervaringen coachees

"De manier waarop Suzanne coacht is intrigerend en inspirerend tegelijk. Haar integriteit als coach zie je terug in de professionele houding waarin de passie voor haar vak van haar afstraalt.  Empathisch. Gevoelsmatig rijk en Analytisch sterk.

 

Suzanne is een ervaren coach die in de interpersoonlijke relatie professionele afstand en nabijheid durft te evenaren. De manier waarop Suzanne haar vragen formuleert laat ruimte voor de klant om zelf aan de slag te gaan. Suzanne moedigt daarbij aan om te 'kleuren' buiten de lijntjes. In haar onbevooroordeeld zijn heeft Suzanne me de gelegenheid gegeven 'er met alles wat is, in mij, te mogen zijn'." - Limke (32)

“Suzanne heeft de gave om jou met de juiste vragen zelf antwoorden te laten formuleren. Om je net dat duwtje te geven waardoor het gaat stromen. In een gezellige praktijk en veilige omgeving is zij in staat datgene te geven en aan bij te dragen dat jij nodig hebt.

En dat voelt zo fijn!” - Sandra (47) 

"Suzanne stelt de juiste vragen om je op het juiste pad naar binnen te zetten, om tot die antwoorden of onderwerpen te komen die op dat moment nodig zijn. Ze geeft je het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn en over alles met haar kan praten. Dat opent deuren in jezelf, waardoor je uiteindelijk meer ‘heel’ wordt." - John (51)