Zoeken
  • Suzanne Remmers

Een verhaal over vijf jaar

Het is deze maand alweer 5 jaar geleden dat ik Stapsteen Coaching inschreef bij de Kamer van Koophandel. Wow! Een moment om bij stil te staan, terug en vooruit te kijken én om te vieren.


Terugkijken Zo makkelijk als het eigenlijk was om op een zonnige dag in december 2013 het gebouw van de KvK binnen te lopen en mijn handtekening te zetten, zo was mijn weg naar het zelfstandig ondernemerschap als professioneel coach zeker niet. Wat volgde waren hectische jaren. Met mooie en bijzondere ontmoetingen, eerste klanten, plezier en voldoening. Maar ook af en toe wel veel, met een bedrijf opbouwend naast een dynamische baan, intensieve opleidingen en mezelf weer opnieuw ontdekken.


Hoe gaaf, en ook superspannend, vond ik het om uiteindelijk de sprong te wagen en vanaf 2017 fulltime zelfstandig ondernemer te zijn! Om me helemaal te kunnen richten op wat ik het liefste doe, mensen begeleiden bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om je te laten ontdekken wie je ten diepste bent en wat je zou willen en kunnen betekenen voor anderen, jouw team, jouw organisatie, de wereld (…aim high!). Wat je daar misschien nu nog van weerhoudt en hoe je daar beweging in kan brengen.


De afgelopen twee jaar heb ik veel over mezelf als coach én ondernemer ontdekt, veel geleerd, veel gedaan, alleen en in samenwerking met anderen. Met eigen handen mijn bedrijfsruimte verbouwd en ingericht, de nieuwe website ontworpen en gemaakt. Met aanmoediging, feedback en hulp van de lieve mensen om mij heen. Ontwikkeling, vertrouwen, verbinding, heelheid, vrijheid, creativiteit zijn de woorden die deze periode voor mij het beste beschrijven.


Vooruitkijken En komend jaar? Zie ik uit naar die mooie coachgesprekken, waarin het ontstaat, bij jou, bij mij, raakt, in beweging komt. Een jaar met verschillende nieuwe workshops, een aantal speciaal voor hoogbegaafde professionals. Samenwerking met Astrid Muijsers bij het organiseren van de vuurloopdagen in de lente en het najaar. Heb ik zin in een nieuwe opleiding om te leren werken met het ODC (inzicht in jouw (on)bewuste kwaliteiten en drijfveren) en de volgende stap in de verbouwing van mijn bedrijfsruimte. Ga ik 2019 in met de intentie om open te staan, te willen ervaren, leren, genieten, te groeien en ontwikkelen, van betekenis te zijn en vooral ook te gaan, te doen.


En jij? Wat zijn jouw goede voornemens, verwachtingen, doelen, intenties voor komend jaar? Of begin je daar überhaupt al niet meer aan? Misschien wel vanuit de ervaring dat ze na de warmte van de feestdagen, oliebollen en vuurwerk, weer verdwijnen en plaatsmaken voor de dagelijkse drukte en beslommeringen...Ontdekken hoe je jouw goede voornemens wel kan realiseren? Begin dan het jaar bewust en schrijf je in voor de Workshop 2019 | Zet jouw intenties aan het werk.


Vieren

En om te vieren dat het deze maand alweer 5 jaar geleden is dat ik Stapsteen Coaching heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel geef ik 3x een coachgesprek cadeau. Aan jou? Stuur dan een persoonlijke bericht naar suzanne.remmers@stapsteencoaching.nl. Vermeld daarin jouw naam, onderwerp of vraag voor ons gesprek en jouw contactgegevens. Dan neem ik contact met je op voor een afspraak. Zelf op dit moment geen behoefte aan coaching, maar ken je iemand die hier wel gebruik van wil maken? Deel dit bericht gerust. Voor de actievoorwaarden kijk op http://www.stapsteencoaching.nl/actie-coachgesprek-cadeau.

64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven