programma zelfbewust hoogbegaafd (3-daagse)

Waar liggen jouw hoogbegaafde kwaliteiten en hoe zet je die zinvol in, voor jezelf en voor anderen? Wat zijn voor jou de uitdagingen daarbij? Waar liggen jouw kracht en jouw kwetsbaarheden en hoe ga je daar dan mee om? Wat betekent hoogbegaafd-zijn voor jouw leven en werken?

Het Programma Zelfbewust Hoogbegaafd is bedoeld voor volwassenen die net ontdekt hebben of vermoeden dat ze hoogbegaafd zijn en het avontuur willen aangaan om te verkennen wat dat voor hen persoonlijk en professioneel zou kunnen betekenen. Ook als je al wat langer weet dat je hoogbegaafd bent en er nu ruimte is ontstaan om daar van dichterbij naar te kijken, voel je van harte welkom.

"The big question is

whether you are going to be able to say a hearty

yes

to your adventure.
"

-

Joseph Campbell

 

 

 

 

ontdek jouw verhaal

Tijdens dit 3-daagse ‘reisprogramma’ ga je op innerlijke ontdekkingstocht naar jouw unieke kwaliteiten en drijfveren en schrijf je jouw eigen persoonlijke verhaal daarbij.

 

Je ontdekt wat hoogbegaafdheid voor jou persoonlijk in leven en werk betekent. Je leert om vanuit een herontdekt bewustzijn op jouw eigen, ook hoogbegaafde, kwaliteiten, drijfveren, mogelijkheden en belemmeringen keuzes te maken. In beweging te komen, te leren en ontwikkelen. Zodat je meer en meer de vrijheid kan ervaren om vanuit je hele zelf te zijn, leven en werken.

  

Het programma bestaat uit drie dagen van 10.00-16.00 uur. De eerste dag staat in het teken van het herkennen van hoogbegaafdheid bij jezelf en je begint zicht te krijgen op jouw kwaliteiten en drijfveren.  Op de tweede dag werk je verder met het verhaal van jouw hoogbegaafdheid, kijk je naar hoe je jezelf en de aspecten van jouw hoogbegaafdheid tot nu toe meer

of minder hebt kunnen ontwikkelen en wat het effect daarvan op jou nu nog is. De derde dag is gericht op het integreren van wat je nu weet over jouzelf en jouw hoogbegaafdheid met jouw dromen, wensen en verlangen voor de toekomst en de stappen je daarin zou willen zetten. Tussen de dagen door werk je je aantekeningen van de dag uit, maak je een persoonlijke reflectie, ga je verder met diverse schrijf en andere opdrachten en verwerk je die tot jouw eigen ‘reisverhaal’.

praktische informatie

Data

Het 3-daagse programma vindt plaats op de vrijdagen 5 oktober, 2 en 23 november van 10.00-16.00 uur.

Locatie

Bernharstraat 51, Delden.

Kosten

Deelname aan het programma kost 750,00 euro per persoon, inclusief koffie, thee, lunch en materialen (bedrag inclusief btw).

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deze workshop door een berichtje met in ieder geval jouw contactgegevens te sturen naar info@stapsteencoaching.nl. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail en praktische informatie over de bijeenkomsten.