stapsteen coaching
Contact
nieuwsbrief
diensten

© 2019 by Stapsteen Coaching. Proudly created with Wix.com; Foto's interieur door Marloes Hemmelder Fotografie

Stapsteen Coaching

Bernhardstraat 51

7491 EA DELDEN

M: 06 - 81 95 85 86

E: info@stapsteencoaching.nl

Begeleiding van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

workshop | godinnen in elke vrouw

Herken jij je in de doelgerichte, onafhankelijke, intuïtieve en door idealen gedreven Artemis? In het creatieve, intense en zoeken naar afwisseling van Aphrodite? Of meer in het zorgen voor en helpen van anderen, het laten groeien van wat leeft dat zo kenmerkend is voor Demeter? En wat zie je bij jezelf terug van het open en nieuwsgierige van Persephone, het trouw zijn aan jezelf en een ander van Hera en het verlangen naar innerlijke rust en spiritualiteit van Hestia? 

De workshop is bestemd voor al die vrouwelijke professionals die zelfbewust sturing willen geven aan hun eigen leven en werk en daarin willen leren en ontwikkelen!

"Most people believe vulnerability is weakness. But really, vulnerability is courage. We must ask ourselves…are we willing to show up and be seen"

-

Brené Brown

 

ontdek de archetypische godinnen in jou

Wat kunnen deze zeven mythische godinnen uit het oude Griekenland jou vertellen over vrouwelijk leiderschap en persoonlijke en professionele ontwikkeling? In deze workshop ontdek je welke van deze zeven mythische godinnen in jou sterk vertegenwoordigd zijn en wat ze voor jou betekenen in jouw werk en leven.

 

Inzicht in de verschillende godinnen is een mooi middel om jouw relaties met mannen, vrouwen, kinderen, ouders beter te begrijpen. Het maakt je ook bewust van wat voor jou inspirerend en motiverend of juist frustrerend is. Als je weet en herkent hoe het patroon van een bepaalde godin eruit ziet, kan je ook besluiten wat je daar mee wil en daar stappen in zetten. Daarmee geven de godinnen je unieke aanknopingspunten om als vrouw verder te groeien en de ontwikkelen!

achtergrond

De workshop ‘Godinnen in elke vrouw’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse psycho-analytica Jean Shinoda Bolen. De kern van haar boek is dat elke vrouw de hoofdrol speelt in haar eigen levensverhaal. daarbij word je beïnvloed door stereotype beelden en rollen van de cultuur, tijd en plaats waarin je leeft én van min of meer onbewuste innerlijke krachten in jouzelf. Die sterke innerlijke krachten en patronen (archetypen) worden in haar boek vertegenwoordigd door zeven mythische godinnen: Artemis, Athena, Hestia, Hera, Demeter, Persephone en Aphrodite.

praktische informatie

Data

Wordt nog gepland. Heb je interesse om zelf of bijvoorbeeld met je collega's deel te nemen? Laat het me weten, dan stemmen we programma en tijd af op jullie wensen. 

Locatie

Bernhardstraat 51, Delden.

Kosten

De investering voor deze workshop bedraagt 145,00 euro per persoon, inclusief koffie, thee en materialen (bedrag inclusief btw).

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deze workshop door een berichtje met in ieder geval jouw contactgegevens te sturen naar info@stapsteencoaching.nl. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail en praktische informatie over de bijeenkomst.