Workshop Intenties-website lang (2).png

workshop | zet jouw intenties aan het werk 

Hoe je goede voornemens wél kan realiseren

We hebben allemaal bewust of onbewust zo onze verwachtingen van een nieuw jaar. Een nieuw begin, dat staat voor hoop, een mogelijkheid dat het anders kan, een leeg vel papier. Maar na de warmte van de feestdagen, oliebollen en vuurwerk, gaat het leven als je niet meer oplet vaak weer kabbelend verder, als voorheen.

Ontdekken hoe je jouw goede voornemens wel kan realiseren? Zet jouw intenties dan aan het werk! Het in beeld brengen en formuleren van jouw intenties is een krachtige manier om een proces in te gang te zetten dat het mogelijk maakt dat je ze dit jaar echt gaat realiseren.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, dan blijf je eenvoudig op de hoogte van de laatste updates, workshops blogs en andere ontwikkelingen. 

programma

De decembermaand is een prachtige natuurlijk tijd om stil te blijven staan bij wat echt belangrijk is. Om echt even de tijd te nemen. Aandacht voor jouzelf, voor de mensen die je liefhebt, voor de dingen die voor jou betekenis hebben. Om naar binnen te kijken en daar weer terug te vinden wat je misschien wel bent kwijtgeraakt in de drukte van het voorbije jaar, te herontdekken wat ook alweer echt bij jou past en waar je het komend jaar meer ruimte aan wilt geven. 

 

Tijdens deze workshop geef je kracht & betekenis aan jouw intenties voor komend jaar.

  • Je maakt een visionboard van jouw (on)bewuste intenties voor het nieuwe jaar (‘voorbereiding’)

  • Je beschrijft helder en concreet hoe dat er uitziet en wat dat voor jou betekent

  • Je kiest welke routes je gaat uitstippelen, en welke ook zeker niet (‘reisplan’)

  • Je verkent wie (‘jouw reisgezelschap’) en wat je verder nog nodig hebt (‘jouw rugzak) op jouw reis door het jaar.

  • Je besluit heel concreet welke eerste stap je gaat zetten ('jouw reis begint hier').

  • Je ontvangt gratis een reflectie-instrument om door het jaar heen te kijken of je nog op het goede pad zit, of je nog de goede richting uitgaat. Een pauze om even stil te staan. (‘jouw logboek’)

praktische informatie

Data

De workshop vindt plaats op vrijdag 15 januari 2021 van 9.30 - 12.30 uur. 

GEANNULEERD. Een nieuwe datum wordt gepland als de corona-maatregelen daartoe weer ruimte geven.

Locatie

Bernhardstraat 51, Delden

Deelnemers

in verband met COVID-19 in een klein groepje van max. 4 personen. 

Kosten

De investering voor deze workshop bedraagt 55,00 euro per persoon, inclusief koffie, thee en materialen (bedrag inclusief btw).

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deze workshop door een berichtje met in ieder geval jouw contactgegevens te sturen naar info@stapsteencoaching.nl. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail, de voorbereidende opdracht en praktische informatie over de bijeenkomst.