lentevuurloop:

groeien & bloeien

Je droom ten volle laten groeien en bloeien. Hoe zou dat voor jou zijn? Hoe zou je leven er dan uitzien en hoe zou jij je voelen? En wat heb je nodig om jouw droom daadwerkelijk uit te laten komen? Wat vraagt dit van jouw natuurlijk en persoonlijk leiderschap?

"The biggest adventure

you can take is

to live the life of your dreams."

-

Oprah Winfrey

 

 

 

 

(1) visionboard | jouw droom visualiseren

In deze lentevuurloop met als thema “Groeien en Bloeien’ visualiseer jij jouw droom in een visionboard. Een visionboard is een collage van plaatjes, woorden en quotes die aansluiten bij jouw intenties, wensen, doelen en dromen die in jou leven.

 

Het maken van een visionboard is een krachtige oefening om je bewust te worden van waar je naar verlangt en waar je van droomt. Door je ideeën en dromen in beeld vorm te geven maak je ze zichtbaar en concreter voor jezelf en anderen én het helpt je om er woorden en betekenis aan te geven.

samenwerking

Deze dag met Lentevuurloop organiseer en begeleid ik met veel plezier samen met Astrid Muijsers.

 

Astrid organiseert vuurlopen voor zowel de zakelijke markt (teambuilding) als particulieren. 

 

Meer info over Astrid vind je op www.vuurkrachtcoach.nl  

astrid muijsers.png
IMG_5926.JPG
(2) archetypen | inzicht in jouw persoonlijk leiderschap

Nu jouw droom tot leven is gebracht op het visionboard, ga je onderzoeken en ontdekken welke van jouw kwaliteiten je mag gaan aanspreken om jouw droom ook daadwerkelijk te realiseren. Dat doen we aan de hand van twaalf archetypen die we kennen vanuit storytelling: het ontvankelijke kind, het weeskind, de voedster, de strijder, de zoeker, de provocateur, de geliefde, de kunstenaar, de koning, de wijze, de magiër en de nar.

 

Je krijgt inzicht in de archetypes die echt van nature bij jou passen en welke jou gaan helpen om jouw persoonlijk leiderschap te tonen. De eerste stap te zetten, de drempel over te gaan, innerlijke en uiterlijke draken en monsters te overwinnen en bondgenoten te verzamelen. Om uiteindelijk de schat te vinden, je reis tot een goed einde te brengen, jouw droom te realiseren.

Aragorn 1200-800.jpg
(3) vuurloop | van droom naar werkelijkheid

Wanneer duidelijk is welke archetypische energie en kwaliteiten ervoor gaan zorgen dat jij jouw droom stevig in de wereld kan brengen en het leven kan leven dat jij graag wilt, ronden we deze workshopdag af met een vuurloop.

 

Vuur staat al van oudsher symbool voor transformatie. Door deel te nemen aan de vuurloop, zet je met jouw innerlijke vuur dit transformerende proces krachtig in gang. Zodat je, voorbij je angsten en je belemmerende gedachten, de stappen durft te zetten die nodig zijn om te gaan doen waar je naar verlangt.

 

Om jouw droom realiteit te laten worden. Om het niet bij dromen te laten blijven, maar ook te durven en te doen.

ervaringen deelnemers

“Ik ben blij met de helderheid die de workshop me gaf. Erg compleet, fijne begeleiding van de drie prachtvrouwen in een sfeervolle omgeving waar het aan niets ontbrak.” - Esther

“Het was een hele mooie training. Een echte eye-opener. Tijd om in mezelf te keren en bezig te zijn met dat wat ik zoek of mee bezig moet zijn.” - Kirsten

IMG_5995.JPG
praktische informatie

Data & Locatie

De Lentevuurloop vond plaats op zaterdag 11 mei 2019 van 13.00-20.00 uur op Wijngoed Kranenburg, Kostedeweg 2, 7251 MZ Vorden.

Kosten

Deelname aan de Lentevuurloop kost 235 euro per persoon, inclusief koffie, thee, tapasbuffet en materialen (bedrag inclusief btw).

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deze workshop door een berichtje met in ieder geval jouw contactgegevens te sturen naar suzanne.remmers@stapsteencoaching.nl. Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail en praktische informatie over de dag.

DSC_1352.JPG